Какво да правите на Свети Валентин, ако сте необвързани?

Вижте някои идеи
Обновена: 10 фев 2023 23:00 | 10 фев 2023 23:00, Ивета Иванова
32
Какво да правите на Свети Валентин, ако сте необвързани?
Снимка: iStock/g-stockstudio

Свети Валентин може да е труден за необвързаните. Някои от тях се натъжават, тъй като нямат партньор, който да ги изненада с подарък, мил жест, резервация или романтична среща. А и гледането на снимки в Instagram на щастливите двойки и начина, по който те прекарват празника, не помага, а още повече вреди на самочувствието. Ето какво да правите на Деня на влюбените, за да се почувствате по-добре, ако нямате партньор, според американския "Cosmopolitan".

Пробвайте нова рецепта
 
Някои дами обичат да готвят и това ги разтоварва. Но през седмицата сигурно бързате да спретнете някое по-традиционно и лесно ястие, защото сте заети с работа, учене, излизания, гледане на любим сериал. Сега е времето да се развихрите в кухнята! Опитайте тази по-сложна рецепта, за която все не ви остава време. Отидете до магазина, купете всичко необходимо, отделете време за готвенето, постарайте се. Направете нещо екзотично и различно, което не сте опитвали. Така ще се разнообразите, ще поглезите себе си със страхотната вечеря и ще имате нещо вкусно за хапване, докато гледате телевизия.

Забавлявайте се с приятели
 
Може да сте необвързани, но това не означава, че трябва да сте сами. Обадете се на приятелите, които също нямат гадже и направете планове за вечерта. Може да направите заедно нещо, за което все ни ви остава време. Или просто да ги поканите на гости, да купите вкусни снаксове и мезета, вино и бира, да послушате музика, да поиграете игри и да гледате любимо предаване. Споделяйте си, танцувайте, отидете на бар и опитайте нови коктейли.

Говорете по телефона
 
Ако не ви се излиза, за да не се натъкнете на щастливи двойки и ви мързи да организирате домашно парти, все пак може да се чуете с близки. Забравете за чатовете, по-добре се обадете по телефона или по FaceTime на роднини и приятели, с които отдавна не сте се виждали или с които все говорите за кратко. Отделете време за по-дълъг разговор, разкажете си какво ново става в животите ви, отдайте се на мили спомени от годините. Сипете си чаша вино, докато разговаряте, и така настроението ви ще стане още по-добро.

Шопинг терапия
 
Пазаруването кара повечето дами да се чувстват по-добре. Ако нямате гадже, значи не сте похарчили пари за подарък и луксозна среща на празника. Затова може да се поглезите с обиколка на магазините и да купите дрехата, на която отдавна сте хвърлили око. Или пък да се поглезите с красиво бижу, с нови гримове и т.н. Настроението ви незабавно ще се подобри. Ако не ви се излиза, разгледайте онлайн магазините и си поръчайте нещо.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


32
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Какво да правите на "свети" Валентин - ами празнувайте българския празник Трифон Зарезан. От къде на къде ще ни ашладисват католически тъпотии под формата на някой си уж свети пък и Валентин?
7
0
 
1
 
! Отговори
дедо Ташунко преди 1 година
Напълно ненужно четиво. Чакаме нещо за Ратайковски.
6
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Ако сте необвързани се оставете да ви вържат на леглото и се отдайте на тласъците във валентинско блаженство.
5
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Mnogo Im zdrave na vlubenite.
4
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До Равносметка Най-изгодно е да си осигуриш една таблетка приспивателно. Глътваш го привечер и до сутринта си спиш блажено. Кеф!
3
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Обвържете се! Кандидати и кандидатки винаги се намират!
2
2
 
13
 
! Отговори
Бай Илийчо преди 1 година
Купете си вибратор или Ко имате нов !
1
0
 
7
 
! Отговори
Равносметка2 преди 1 година
...или да се отиде на масаж .....